slovenčina angličtina 
logo ISO 9001
bulletSvietidlá bulletKáble bulletElektro bulletPartneri bulletKontakt
Elektro
Naše produkty
Elektrické prístroje
Elektroinštalačný materiál
1.Rozvodné systémy
2.Vypínače a zásuvky
3.Priemyselné svietidlá
» priemyselné svietidlá
4.Bleskozvodový materiál
5.Ostatný elektroinštalačný materiál
priemyselné svietidlá Priemyselné svietidlá

Keď na sklonku 19. storočia Nikola Tesla presvedčil svet o buducnosti striedaveho prudu, pridal rad vynalezov a odštartoval moderny vek. Dnes sosamozrejmosťou prechadzame osvetlenymi ulicami nočnych miest a už veľmi malo zaleži na ich mene.
Všetci mame rovnake naroky a v podobnych sidlach sa život rychlo približuje.
Miňame vysvietene obchodne centra, letiska a stanične haly, ktore neusinaju, rovnako ako nemocnice či tovarne s nepretržitou prevadzkou. Zo zapasov na športovych štadionoch mierime do zabavny ch podnikov či kaviarni. Napokon vedie cesta domov, pretože skoro rano znovu zaplnime svoje miesta vo fi rmach, prednaškovych salach škol, alebo kdekoľvek, kde prave žijeme tuto časť svojho dňa. Už davno nestači svetlo len na porazenie tmy.
Každy z priestorov vyžaduje iny pristup, rešpektujuci naše potreby a osvetlenie, ktore spĺňa mnoho špecifickych podmienok.
Svetlo je važny nastroj vytvarania životneho prostredia. Pre dosiahnutie cieľa je dnes k dispozicii vytvorenych mnoho systemov a technik. Colour changing dava priestoru novy rozmer, LG7 prinaša oblohu do interieru, Visual comfort mapuje potreby zraku, Daylight harvesting je spojenou nadobou so Slnkom, Dynamic lighting moduluje svetlo len pomocou elektroniky, Adjustable optical system združuje niekoľko svietidiel v jednom, Invisible lighting naopak zdroj svetla ukryva, Lighting controls ponuka komfort voľby, Treamless kladie doraz na splynutie svietidla s prostredim, kym Seamless priestor spaja či deli liniami a City lighting nam umožňuje inak vnimať i mesto, ktorym sem prichadzate...
Všetky možnosti pre zvolene vhodne riešenia poskytuje naša ponuka, vedomosti a skusenosti našich odbornikov.