slovenčina angličtina 
logo ISO 9001
bulletSvietidlá bulletKáble bulletElektro bulletPartneri bulletKontakt
Elektro
Naše produkty
Elektrické prístroje
1.Spínacia technika
2.Istiaca technika
» Ističe
» Poistkové odpínače
» Poistky
» Prepäťové ochrany
» Prúdové chrániče
3.Automatizačná technika
Elektroinštalačný materiál
Poistkové odpínače s motorickým pohonom pre diaľkové riadenie

Ponukame ucelenú radu poistkových odpínačov s motorickým pohonom. Poistkové odpínače s motorickým pohonom (typ OSM_) sú vhodné na diaľkové riadenie. Tieto odpínače možno prevádzkovať elektricky využitím motora alebo manuálne rukoväťou. Typ prevádzky, elektrický alebo manuálny, sa dá zvoliť výberovým tlačidlom “Motor/Manual” na servomotore. Poistkové odpínače s motorickým pohonom sa skladajú z poistkového odpínača (typ OS) a servomotora.
Poistkové odpínače s motorickým pohonom sú vhodné pre typy poistiek DIN, BS a NFC. Rada OSM je pre prúdy od 32 do 1 250 A.
Navrhnutý s ohľadom na bezpečnosť
Poistkové odpínače s motorickým pohonom OSM zaisťujú bezpečnú prevádzku. Chránia ľudí aj zariadenie.
Navrhnuté na základe našich skúseností s bezpečnosťou pri práci s elektrinou, vďaka čomu naše produkty maximálne eliminujú riziko nehôd a havárií
- Pri poistkových odpínačoch s motorickým pohonom OSM sa kryty poistiek nedajú otvoriť, kým je poistkový odpínač v zapnutej polohe. Navyše sa dá zapečatiť v zatvorenej polohe
- Rámy sú vyrobené z pevného plastu, ktorý má výborné mechanické a tepelné vlastnosti.
- Označenie pólov ako štandard
Zabudovaná bezpečnosť – eliminácia rizika nehody.
Jednoduchá a flexibilná inštalácia
Poistkové odpínače s motorickým pohonom OSM vám ponúkajú flexibilné možnosti kabeláže. Vysoké umiestnenie svoriek zjednodušuje montovanie kabeláže. Je tiež ideálne pre dvojitú kabeláž, ktorá šetrí priestor.A kratší čas inštalácie šetrí náklady.
Vhodný pre vzdialejšie umiestnenia - spojenie k automatizačnému systému
Poistkové odpínače s motorickým pohonom OSM sa dajú prevádzkovať na diaľku využitím príslušného zariadenia, napr. tlačidiel alebo vačkového spínača.
Jednoduché je aj riadenie servomotora napríklad s PLC alebo s kontrolérom na základe PC.
Zvýšená produktivita.

Vysoká kvalita
- Vysoké hodnoty indukovaného elektromotorického napätia (Ui)
- Vysoká odolnosť voči plazivým prúdom (CTI) v izolačných častiach
- Silná konštrukcia poistkových odpínačov s motorickým pohonom OSM, s rýchlymi zapnutím a vypnutím prevádzky a dvomi kontaktnými spojmi namiesto jedného
- Vhodné pre rozličné aplikácie
- Pri poistkových odpínačoch s motorickým pohonom typu OSM je konštrukcia kontaktov optimálna, bez ohľadu na typ poistky DIN, BS alebo NFC. Vysoká výkonnosť a inteligentný dizajn robí z poistkových odpínačov s motorickým pohonom OSM vhodný produkt pre všetky aplikácie v nízkonapäťových sieťach.
Vhodné pre početné aplikácie.